Home

header july2017 1199x258

Naamloos button embassy 483x483 050817  

infoknop transparant

Onze goede voornemens: in 2017 willen we DITCM nog verder gaan versterken.
Dit gaan we doen door:

Netwerk versterken
Het C-ITS netwerk benaderen we per 1 januari vanuit een gezamenlijke agenda met Connekt en AutomotiveNL. Voor u als partner betekent dit meer duidelijkheid waar u moet zijn voor welke onderwerpen. Ook is het tijdsbeslag in uw agenda zo efficiënter. Concreet betekent dit dat we vanuit DITCM Innovations geen partnerbijdrage vragen en er vanuit gaan dat u aangesloten bent bij het gezamenlijke C-ITS netwerk, via AutomotiveNL en/of Connekt.

Nog betere inhoudelijke programma’s
De focus van DITCM Innovations ligt in 2017 nog meer op het realiseren van de versnelling van C-ITS projecten. We ontwikkelen en voeren gezamenlijke, inhoudelijke activiteiten uit, met als doel mobiliteitsverbetering en een sterkere profilering van Nederland internationaal.
In aansluiting op de R&D agenda van u en andere C-ITS stakeholders pakken we programma´s en projecten op, waardoor we vanuit de inhoud met u in gesprek blijven. Door de samenwerking met AutomotiveNL en Connekt kunnen we hierbij ook een nog sterkere verbinding maken met Economische zaken (topsectoren) respectievelijk het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Samen
Het eerste kwartaal gebruiken we om deze veranderingen door te voeren, in overleg met Connekt, AutomotiveNL en samen met u.

Wij wensen u een coöperatief 2017!

Joelle 640x464Joëlle van den Broek,
DITCM Innovations.

Latest News